skip to Main Content

HOE WIL JIJ ERUIT ZIEN OP JE TROUWDAG?

Als in een sprookje, een prinses, vrouwelijk , hip, puur of juist heel stoer? Modeontwerpster Carry Doorn kan je de uitstraling geven die je wenst, in een trouwjurk van evagodiva naar eigen ideeën en wensen.

evagodiva! exclusieve droomjurken naar wens van de bruid

Voel je gracieus en puur in de bruidscouture van evagodiva! van 100% natuurlijke materialen!

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. Die dag wil je je speciaal en prachtig voelen. Zo wil je een jurk die ervoor zorgt dat jij er op je mooist uitziet en het stralende middelpunt bent van deze feestelijke dag. Een jurk die naadloos aansluit bij je figuur en persoonlijkheid, een uniek ontwerp waarin je je op en top bruid voelt.

Wat is dan beter dan je trouwjurk te laten ontwerpen door een zeer ervaren bruidscouturier?

De prachtige jurken van Carry zijn vrouwelijk, elegant , stoer en zeer divers. Je wilt ze aanraken, het materiaal voelen! Carry ontwerpt sjaals, tops, rokken en jurken voor bijzondere gelegenheden, én voor vrouwen die zichzelf iets moois gunnen. Uitsluitend met 100% natuurlijke materialen.

Drie passessies

Op het atelier hangt een collectie bruidsoutfits klaar. De bruid kan zo bij de eerste afspraak het een en ander bekijken en passen en ideeën krijgen over kleur, materialen en vormen. 

Gemiddeld komen de aanstaande bruiden drie keer langs. De eerste keer wordt er kennis gemaakt en worden model, kleur en materiaal besproken en neemt Carry de maten. De tweede afspraak is voor het doorpassen van de creatie. Door middel van stoom ‘vormt’ zij dan het vilten lijfje helemaal naar het lichaam van de draagster. Bij de derde afspraak is de jurk klaar om meegenomen te worden.

Carry; “Er is zoveel mogelijk. Het ontwerpen van bruidsmode is elke keer weer een feestje. Het is bijzonder een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan zo’n speciale dag. Samen met de bruid ontstaat er als vanzelf zo een klein meesterwerk.”

Ook de bruidegom of moeder van de bruid kan bij evagodiva! terecht.

Back To Top
×Close search
Zoeken