skip to Main Content

HuggleBarry, the Big Hug for little and Grown-Up People!

 

De HuggleBarrys zijn een stoere Hollandse familie van interieur-zit-lig-kussen-knuffel elementen, ambachtelijk gemaakt van zachte wollen stof in mooie kleuren, met een handmatig-gefestonneerde rand. Van ieni minie (28 cm) tot levensgroot, wel 2 meter! Deze afmetingen dragen bij aan zijn voelbaar fysieke aanwezigheid.
Als een hond aan je voeten, die niet uitgelaten hoeft te worden.
Als je lief die nu niet bij je is, waar je je tegenaan kunt schurken.
Als het vriendje waar je net mee gechat hebt en waar je eigenlijk liever even mee zou worstelen.

Een lekkere, lieve constante lomperik in deze tijd van vluchtige, computer-gegenereerde film- en game-helden.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Heart of Holland
De HuggleBarry family komt tot leven in Carry’s atelier in het hart van Nederland: Amersfoort. Hier werkt de oorspronkelijke fashion designer samen met de HuggleBarry ‘aunties’ aan de productie van hét stoere, maar zachte, duurzame, van 100% wol handgemaakte designmonsters. Carry vertelt: ‘HuggleBarry staat voor plezier, liefde, vrede en knuffels in de wereld van nu. De wereld waarin iedereen zo druk is met geen tijd hebben. De HuggleBarrys geven waar we allemaal eigenlijk naar op zoek zijn; een rustplek, cosiness, ontspanning en aandacht.’ Deze ingrediënten heeft de ontwerpster Carry Doorn in het stoere design van de interieur-zit-lig-kussen-knuffel elementen, de HuggleBarrys gelegd.

En dat is wat deze familie van klein naar groot, jou te geven heeft. Of het nu troost, fun of warmte is. Zij nemen jou op schoot of jij hen!

Customize your HuggleBarry with PatchBoooms
Dit zijn losse ‘Mix & Fix’ patches van 100% wolvilt. Er zijn hartjes, gekke ogen, wenkbrauwen, monden, tekstballonnen, snorren, bloemen en andere symbolen. De PatchBoooms hebben een rug van haakband, waardoor je ze makkelijk en steeds opnieuw en anders op je HuggleBarry kan bevestigen *en naar gewenste stemming kan vormen. Geef hem de sfeer en uitdrukking waardoor je weer kan lachen. Of kies een HuggleBarry Ready To Love die bij je mood past.

Elke HuggleBarry is anders dan de ander en daardoor uniek, net als jij bent!

Ideetje 🙂 Ook leuk om je interieur of kleding op te vrolijken. De PatchBoooms hechten op elke stof met wat structuur. Bijvoorbeeld op je jas, sjaal, trui, muts, of in je interieur op je kussens, gordijnen of bank.

Kom vrijblijvend op bezoek, of houdt via de website of Social Media de “open dagen” van Carry’s atelier in de gaten.

AtelierWoning Villa Volta
Utrechtseweg 296
3818 EV Amersfoort
(inrit bij hectometerpaaltje 86,9)

06 288 492 50

Back To Top
×Close search
Zoeken