skip to Main Content

De stoere leren kussen van Carry 

Carry heeft prachtige stoere grillig gevormde leren kussens gemaakt met de naam; “Wil je me kussen?”

Het leer dat zij hiervoor gebruikt komt van afgekeurde huiden en van restlappen. Naast het duurzaam en bewust omgaan van materialen, willen wij de producten een stoere, robuuste touch geven. Kleurverschillen en beschadigingen in het leer passen juist bij deze heerlijk zachte en verrassend gekleurde kussens.
De kussens zijn er van heel klein naar groot.

Wil je me kussen?  |  Kussens van leer   

Het natuurlijk (“groen”) gelooide leer dat we voor de kussens gebruiken komt van overschot partijen en van afgekeurde, maar prachtige huiden van topmerken. Kleurverschillen, beschadigingen en in-kervingen in het leer passen bij deze heerlijk zachte comfortabele kussens. 

Elk kussen wordt door de ontwerpster Carry Doorn handmatig gesneden en gestikt, uitgaande van de grillige randen en vormen van het nubuck leer. De kleuren worden door haar gekozen en geselecteerd uit de aangeboden huiden. Zodoende is ieder kussen uniek van formaat, vorm en kleur.
Het natuurlijke proces zorgt in de loop van de tijd voor een mooie, verouderde look. Juist door het intensieve gebruiken van de kussens gaan ze meer leven. Hoe verweerder hoe mooier! 

Kom vrijblijvend op bezoek, of houdt via de website of Social Media de “open dagen” van Carry’s atelier in de gaten.

AtelierWoning Villa Volta
Utrechtseweg 296
3818 EV Amersfoort
(inrit bij hectometerpaaltje 86,9)

06 288 492 50

www.carrydoorn.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken