skip to Main Content

Een klein meesterwerk voor een unieke bruid!

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. Die dag wil je je speciaal en prachtig voelen. Zo wil je een jurk die ervoor zorgt dat jij er op je mooist uitziet en het stralende middelpunt bent van deze feestelijke dag. Een jurk die naadloos aansluit bij je figuur en persoonlijkheid. Een uniek ontwerp waarin je je op en top bruid voelt.

Wat is dan beter dan je trouwjurk te laten ontwerpen door een zeer ervaren bruidscouturier?

Bruidscouturier Carry Doorn gebruikt sierlijke, prachtig vallende zijde stoffen voor haar creaties. Hier legt ze naar eigen inzicht en gevoel de patronen en kleuren op van lontwol- en zijdevezels, die zich door heet water en olijfzeep hechten aan de tere stoffen. Carry doet dit met een eeuwenoude vilttechniek, Nuno- vilten. Zo transformeert zij de eenvoudige pure zijden materialen naar haar eigen unieke stoffen. Hiervan maakt zij prachtige perfect om het lichaam vallende jurken.

Carry Doorn: “Mijn ontwerpen zijn zeer feestelijk en fasionable. Ik houd van eenvoud, subtiele details en vrouwelijke belijningen. Ik werk o.a met diverse accessoires. Het leuke daarvan is dat je gedurende je trouwdag verschillende looks kan creëren. Een lange sluier kan bijvoorbeeld later op de dag op een andere manier gedragen worden of ingeruild worden voor een stola of bolero.” En door diverse onderdelen te maken kan je de kleding na je bruiloft ook nog dragen.

De evagodiva! bruidscollectie is anders dan traditionele japonnen. In deze met de hand en naar wens gemaakte feestkleding voelt iedere vrouw zich mooi, gracieus en sierlijk. Samen met de ontwerpster ‘je droom outfit’ realiseren. Gebruikte materialen zijn transparante organza-, tule- en zwierige chiffonzijde met Merino- en zijdevezels. Kleuren van ton-sur-ton tot knallend!

De ontwerpster werkt veel op gevoel en heeft eigenlijk nooit gebrek aan inspiratie. Ze neemt de opdracht en de persoon waarvoor ze iets maakt in gedachten en haar handen doen de rest. Het zijn geen jurken met deelnaden, baleinen en stiksels; vanuit het platte vlak ontstaat de coupe die zich om het lichaam vormt tot een prachtige droomjapon.

Carry zegt;‘De bruid kan helemaal haar eigen jurk samenstellen en haar wensen kenbaar maken. Aan mij de taak en de uitdaging om ervoor te zorgen dat zij zich op haar bruiloft mooi en vrouwelijk voelt. Mijn klanten zijn heel verschillend. Wat ze veelal gemeen hebben? Het zijn vrouwen, die zichzelf wat gunnen. Zij hebben een verhaal te vertellen. Dat maakt dit werk ook heel persoonlijk. Naast blijdschap en plezier vloeien er ook wel eens tranen. Dat maakt mede wat ik doe bijzonder.’

Back To Top
×Close search
Zoeken