skip to Main Content

 

Reviews van deelnemers en cliënten

 

 
 
Mijn man en ik hebben samen de Choose Again gedaan.

Carry luisterde heel aandachtig naar de thema’s, die ik inbracht en stelde mij op een rustige manier vragen.
In een mum van tijd werd mij duidelijk, waar ik aan wilde werken.
Tot mijn verrassing kwam ik weer in het contact met het kleine, spontane, vrolijke meisje in mijzelf, dat ik “kwijt” was.
Ik ben Carry dankbaar voor haar liefdevolle aandacht, rust en professionaliteit.
Zeker een aanrader!

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

~ Lieneke H

 

 

 
 
 
Reactie van Carry
Prachtig, hoe ik jou in een klap zag veranderen in een jong meisje met stralende ogen. In een woord, WAUW!
 
☀️ Carry
 
 

 

 
 
Hierbij wil ik je vertellen , dat ik je bewonder!

De manier waarop je Choose Again doet met verschillende mensen en mijzelf is heel integer : een louterend proces in een korte tijdsspanne.
Dank je wel voor de belevingen.

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Warme groet, Joan L

 

 

 
 
Op een prettige en rustige manier word je door Carry door het Choose Again-proces geleid, een prachtige techniek om bewust uit oude patronen te geraken. Carry neemt de tijd, in haar prachtige huis !
 
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
 
~ Jan A
 
 

 

 
 
 
Reactie van Carry
Dankjewel, Jan, voor de mooie woorden. Mooie verandering zag ik verschijnen tijdens de laatste stap van het proces. Fijn dat je er bent!
 
~ Carry
 
 

 

 
 
Voor de eerste keer meegedaan met een Cirkel van Choose Again, met Carry Doorn als facilitator.

Er werd duidelijk uitgelegd wat we konden verwachten. De groep was klein (4 personen) en voelde prettig en vertrouwd aan.
We starten met een zeer ontspannende meditatie met daarna een mooie tekst van Rumi. Enkele woorden uit deze tekst raakte mij. Dit werd meteen gezien, opgepakt en met liefde een Choose Again 6 stappen proces van Diederik Wolsak gedaan.
De stappen zijn makkelijk te begrijpen en werden ook toegelicht. Ik vond het geen me duidelijk werd vanuit mijn trigger, verhelderend en emotioneel. Het is een hele opluchting dat ik dingen heb geloofd, die niet waar zijn en ik daar in de laatste stap van het proces afscheid van heb kunnen nemen.
En wat zo bijzonder was, is dat de andere deelnemers het proces, in zichzelf, mee konden doen omdat ze iets uit mijn verhaal herkende.

Het was een fijne ochtend op een super locatie, kortom een mooie ervaring en voor herhaling vatbaar.
Carry is een fijne liefdevolle facilitator. 😊 ❤️ 😘

Positief: Professionaliteit

~ Elly D

 

 
 
 
 
Reactie van de Carry
Dankjewel, wat een mooie review!
Jouw proces, inzichten en afscheid nemen van je “oude” verhaal waren zo waardevol. Ook voor de anderen en mijzelf.
Fijn dat je erbij was, en mee blijft doen met de Cirkels. Tot volgende week maandag.
 
☀️ Carry
 

 

 

 

Wat een bijzondere ontdekking, dat ik meer de regie over mijn gedrag heb dan ik voor mogelijk heb gehouden. Ik zei met grote regelmaat; “ja, zo ben ik nu eenmaal”. Deze vlieger gaat niet meer op, en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik leef zoveel meer bewust en met plezier. Geweldig Processen en veranderingen maak ik mee én zie ik in mijzelf! Ik blijf met veel plezier naar je Cirkels en ook privé sessies komen.

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

~ John v D

 

 
 
 
Reactie van Carry
Zo onverwacht en snel kan een trigger met emotie langskomen. En zo snel kan je er weer afscheid van nemen. Ik sta elke keer ook weer verrast dat dit proces zo effectief en helend is. Choose Again zeg ik elke keer weer :)
 
~ Carry
 
 

 

 

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om een Cirkel bij Carry in Amersfoort mee te doen. Voor mij van grote waarde. om achter een ogenschijnlijk kleine blokkade, of zoals Carry het noemt, trigger, oud zeer te ontdekken die niet meer van dienst is nu. En waar ik stappen in kan nemen aan de hand van dit proces met Carry als begeleider. Erg kundige en liefdevolle vrouw. Ik blijf graag komen.

~ Petra C

 

 

 

Wat voor mij zo’n een eye-opener is, is dat ik emoties en gedachten die ik zolang heb ervaren, zomaar anders kan beleven. Gewoon omdat ik het nu bewust heb, dat ik een andere keuze kan maken. Even een leerproces, maar dan heb je ook wat! Erg blij mee.
Ook de processen van andere deelnemers zijn erg fijn om mee te maken. Sommige processen lijken zo op mijn eigen situatie. Ik kan dan gewoon voor mijzelf meedoen met het proces van de ander, natuurlijk in mijzelf. Dus op 1 ochtend meerdere vliegen in 1 klap. Zeer effectief die cirkels.
Dank voor je veilige en liefdevolle ondersteuning, Carry.

~ Sam H

 

 

 

Positief confronterend. Ik heb een hoop geleerd over mijzelf. Maakt me bewuster in wie ik kies zijn, wie ik dan ben en hoe ik mij daarin laat zien aan mijn omgeving. Een aanrader. Veel oefenen, maar heb ik er met veel plezier voor over. Ook de sfeer in de Cirkels is zo veilig en fijn. Het gaat ergens over en daarvan krijg ik energie en voel ik mij zeer voldaan.
Het proces van Choose Again maakt mijn leven leuker!

~ Karel v O

 

 

Je geeft jezelf een geschenk om onder de deskundige leiding van Carry het proces van nieuwe wegen in je leven aan te gaan.
Een waarneembare herinnering kwam er in mij. Een herinnering wie ik in wezen ben. De getrokken Rumi Orakelkaart, en de daarbij behorende tekst en het helende huldigingsritueel was een regelrecht cadeau. Een absolute toevoeging aan de kwaliteit van mijn leven.
Mijn dank hiervoor Carry.

~ Carla P

 

Back To Top
Zoeken