skip to Main Content
Choose Again
6 stappen naar vrijheid

 

Choose Again   |   Founder, Diederik Wolsak

Er is een betere manier.
Choose Again leert je een bewezen manier om gewoonten en patronen te doorbreken die je belemmeren om voluit te leven,
En deze ideeën over jezelf te transformeren, zodat je je leven anders gaat ervaren.
Ontdek het zelf!

Simpel en doeltreffend
Choose Again | Zes stappen naar Vrijheid

Je bent de auteur van je eigen ervaring
Als je iets minder ervaart dan vrede en rust in je leven, weet dan dat je de kracht hebt om je ervaring te veranderen – op dit moment. Mogelijk kan je je externe omstandigheden niet veranderen. Hoe je dit moment ervaart – of je het als vredig en ontspannen beleeft of met een gevoel van conflict en onrust – is helemaal aan jou.

De kwaliteit van je huidige ervaring wordt niet bepaald door externe situaties. Waar het om gaat, is niet de situatie zelf, maar hoe je de situatie beoordeelt en interpreteert. Elke situatie kan anders worden gezien. Elke situatie kan in een staat van innerlijke rust worden ervaren. Je hebt daarin een keuze.

 

Hypnosetherapie imprint periode in de baby en eerste opgroei jaren

 

Kom uit Hypnose
Al heel jong begon je het leven op een bepaalde manier te zien. Als kind heb je een zelfbeeld gevormd, een idee en verhaal van jezelf, die je geloofde. En suggesties die je aangeboden kreeg, vanuit je omgeving, aannam als feit en dat dit zo je waarheid werd. Heel waarschijnlijk zet je dit nog steeds elke dag uit in je leven. Je wist, en weet, niet beter! Elk oordeel en elke interpretatie die je sinds die tijd hebt gemaakt, is bepaald door dit zelfgemaakte idee. En echt, je interpretatie van elk moment wordt volledig bepaald door de overtuigingen die je in het verleden over jezelf hebt verzonnen.

Als je niet blij en tevreden bent met hoe je je voelt en je beleving van hoe je in de wereld staat wilt veranderen, dan is het nodig dat je inziet en erkent dat de echte oorzaak van hoe je je voelt niet buiten jezelf ligt, maar binnenin jou. De echte oorzaak van je ervaring is niet de uiterlijke omstandigheid, maar het zelfbeeld dat je verzon toen je heel jong was. En welke door de herhaling een patroon werd en je identiteit. Je zelfbeeld ontstaat door wat je hebt meegemaakt, wat anderen over je zeggen, en wat je daarover bepaalt. Positieve en negatieve ervaringen vormen een zelfbeeld. Als je vroeger nooit werd uitgenodigd voor feestjes, denk je misschien dat je saai of onbelangrijk bent. Na een tijd draait het om: je zelfbeeld bepaalt steeds meer wat je meemaakt en hoe je dat beleeft.

Goed nieuws, je kan jezelf bevrijden van dit oude en pijnlijke zelfbeeld. Je kunt gaan ontdekken en inzien dat je veel meer bent dan je dacht dat je was. Want de oorzaak is te vinden in jou, maar ook de oplossing! Via je gedachten en je gevoelens komen we er achter waar jouw belemmerende overtuigingen zitten en ervaar je in het proces, hoe je deze zelf kan aanpassen.

Zodra je het verleden loslaat volgens het 6 stappen proces van Choose Again, volgt moeiteloos een natuurlijke ervaring van diepe ontspanning, blijheid en harmonie.

Het is een feit dat je je geen zorgen hoeft te maken.
Het is nooit te laat om opnieuw te kiezen.

 

 

Hoe je uit je denken en emoties, terug naar ervaren en vertrouwen gaat
We denken vaak, ach, het betekent niet zoveel, die gedachte van mij. Toch als je jezelf serieus neemt betekent het meer dan je denkt. En bepaalt het je gedrag meer dan je denkt.
Let maar op, met dit 6 stappen proces, ga je ontdekken welke belemmerende kernovertuiging achter een gedachte en emotie schuilgaat. Hier gaan we mee aan de slag in de Cirkel of tijdens een 1 op 1 sessie.

Wordt wakker uit de hypnotische staat waar je je leven al in bivakkeert, zonder dat je dat bewust bent. Wordt de observator en keuzemaker van je gedachten. Niet door de controle of de regie te willen houden, wel door acceptatie en los te laten

De keuzemaker in jou
Je kan dit 6 stappen proces leren door deel te nemen aan Choose Again Cirkels of 1 op 1 sessies. We werken dan met dit proces en komen tot inzichten en ontdekkingen waardoor je licht en ruimte zal integreren in je leven. Meedoen in een Cirkel zal je ervaren als zeer veilig en prettig. Je zal merken, dat je veel van het proces van de ander herkennen en dat helpt je nog meer bij je eigen proces.

Ik sta je bij als gids in dit proces, zodat je je bewust wordt van het gedrag dat je uitzet in je wereld en of dit positief voor je werkt. En opnieuw een keuze kan maken voor het leven dat jij wilt!

Je kan dit proces zelf leren toepassen wanneer je je onrustig voelt, een probleem hebt, of triggers hebt, en waarde toekent aan gedachten en emoties die je niet bijdragen of ondersteunen.

Als ik geen liefde zie, heb ik niet goed gekeken.
Ik leg je graag uit, hoe het stemmetje in je hoofd werkt, of liever gezegd, je veelal tegenwerkt. En wie weet gun je jezelf een moment om nieuwe werkelijkheid te ontdekken en te ervaren, zodat je vrijer, meer ontspannen en gelukkiger gaat voelen.

Ontdek zelf wat de 6 stappen van Choose Again voor je kunnen betekenen. Diederik Wolsak is de man die die helende proces heeft neergezet over heel de wereld. Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten, of heb je vragen, neem dan contact met me op door me te bellen of te mailen.

Tot ziens,
Carry Doorn
Choose Again coach
06 288 492 50 |  info@carrydoorn.nl

 

 

FOLLOW US ON

Her-ontdek jezelf bij Carry
Ontdekken > Ervaren > Herkennen > Verkennen > Erkennen. Daar verander je je wereld mee. Je zal het merken als je de eerste stap zet en een gesprek aangaat met mij. Bij mij thuis of  via een online mogelijkheid.

STAY  IN TOUCH?

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er op de agenda staat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De brief verschijnt ongeveer 4x per jaar.
Alvast bedankt!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

CONTACT INFO

Adresgegevens:
Utrechtseweg 296
3818EV Amersfoort
• Inrit bij hectom.paaltje 86,9

Telefoon: +31(0)6 288 492 50
Email: info@carrydoorn.nl

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken