skip to Main Content
Je imprintperiode
Jong geleerd, oud gedaan

 

Voorgesprek
Een zeer effectieve manier volgens de NLP- methode om informatie te verzamelen en om het probleem zo te ontwarren dat het inzichten geeft en opeens anders beleeft wordt.

Symbolenreis
Je gaat op reis in je onderbewustzijn om daar op zoek te gaan naar een mooi symbool die voor jou de verandering kan betekenen.
Een manier om hypnotische dromen te genereren en een van de meest effectieve technieken in hypnose, omdat je hier niet perse hypnose voor nodig hebt. Deze techniek werkt op vele problemen.

Ideomotorische signalen
Met deze hypnosetechniek, maak je contact met je onbewuste en kom je erachter wat er nu werkelijk aan de hand is. Je kan met deze techniek problemen oplossen zonder dat je weet welk probleem je nu precies oplost.

Regressie
Een manier om terug te gaan naar het ontstaan van het probleem en het daar ook op te lossen, alsof het nooit gebeurt is. Zeer effectief. We koppelen de emotie los van de gebeurtenis. Waardoor je de gebeurtenis anders gaat ervaren.

Fast Phobia Cure
Deze techniek werkt uitstekend en effectief bij trauma’s en fobieën. Deze manier is zeer geschikt om bij kinderen te gebruiken.

GOT
Bij de Gevoel Omdraai Techniek gaat het om je heel goed te voelen en om nare gevoelens om te draaien en te vervangen. Een hele simpele maar hele effectieve manier van therapie doen. Ook zeer geschikt om voor kinderen te gebruiken.

Schwissh
Deze techniek is zeer geschikt om nieuwe strategieën te installeren in het onderbewustzijn. Bijvoorbeeld je wilt niet meer snoepen, dan kan een Schwish ervoor zorgen dat je iets anders gaat doen. Deze techniek is toepasbaar op vele problemen die je ondervindt.

 

 

 

Back To Top
Zoeken