skip to Main Content

Het boek Choose Again, een juweeltje

Boek Choose Again Diederik Wolsak

 

Choose Again door Diederik Wolsak

Al meer dan twintig jaar transformeert Diederik Wolsak mensenlevens met het Zes Stappen Proces van Choose Again.
In dit boek vertelt de auteur het verhaal van zijn levensreis, van zijn kindertijd in het Jappen-kamp tot en met de oprichting van een retraitecentrum in Costa Rica. Terwijl hij zichzelf transformeerde van een zelfdestructieve verslaafde bullebak vol zelfhaat tot een uitzonderlijk begiftigd therapeut, ontwikkelde hij het proces dat de ommekeer in zijn leven betekende – en dat ook in het leven van de lezer kan zorgen voor immens meer vreugde en rust.

Personen die werken met het 6-stappen proces van Choose Again beleven minder stress en meer vreugde. Het verbetert je relaties en transformeert je leven. Niet voor even, maar structureel. Deze eenvoudige, maar therapeutisch grondige methode, is nu voor iedereen beschikbaar. Grijp deze kans en ontdek een dieper gevoel van geluk dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Bevrijdend en waardevol, dat is mijn ervaring met Choose Again

Het 6 stappen proces van Choose Again, dat in het boek van Diederik Wolsak, beschreven wordt, is zo helder en helend, dat ik de aangereikte tools direct WILDE toepassen. Dit kon via het boek, via Cirkels met een aantal deelnemers, of via 1 op 1 sessie.
Ik ben in onderzoek gegaan door deel te nemen aan Choose Again Cirkels. En heb via triggers die ik dagelijks heb, mijn oude belemmerende overtuigingen ontdekt, die ik me niet eens bewust was, en waar ik wel last van had. De zg. vicieuze cirkel of blind spots die ieder vast wel kent. Via het 6 stappen proces te doorlopen, kon ik in de 6de stap dmv vergeving, de overtuiging(en) met mildheid loslaten. En er is echt iets verschoven in mijn systeem.
Wat een bevrijding en een opluchting!!!

Ik ben zelfs zó enthousiast dat ik diverse processen in Cirkels heb meegedaan, workshops heb gevolgd bij verschillende Choose Again facilitators. En zo heb ik veel onnodige ballast los kunnen laten. Ik ervaar meer ontspanning en een groter gevoel van liefde, tevredenheid en vertrouwen in mijzelf. Ik ben zelfs de opleiding tot Choose Again facilitator gaan doen.
En dit alles begon met het lezen van dit prachtige boek  

Je bent welkom om deel te nemen aan een Cirkel in Amersfoort. Meer info, data en tijden via deze link.

Kosten voor deelname aan een Choose Again Cirkel 

NU  € 20 per keer  i.p.v.  € 25

Tijdsduur ± 2,5 uur.

Back To Top
Zoeken