skip to Main Content

 

Hulp nodig?

′′ Iedereen heeft bagage; misschien moeten we elkaar helpen het te dragen.”
~ Rob Liano

“Ja, dat zouden we kunnen. Als we dat doen zijn we allebei belast, en niet alleen dat, maar de last zal toenemen. Wat denk je ervan als ik me inzet om niet in jouw bagage of de mijne te geloven? Wat als ik me inzet om je volledig opnieuw te zien, zonder een spoor van bagage? Bagage is eigenlijk gewoon een verzameling verkeerde overtuigingen die ik wil verdedigen.“
~ Diderik Wolsak

Het Zes Stappenproces van Choose Again is een een simpele, snelle en doeltreffende manier om het “oude verhaal” over wie je denkt te zijn anders te gaan zien en te ervaren.

Hoe?
Ben je je bewust van je bewust-zijn?
Ben je je bewust van hoe je automatisch wordt aangestuurd door je onbewust-zijn?
Niet wat er gebeurt maakt het zwaar voor je, maar de betekenis die je er aan geeft.
Wat is waar? Wat is werkelijk? Wat is de waarheid over jou?

Wat is het verhaal dat je jezelf keer op keer verteld?
Je denk misschien onbewust; ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet, ik ben niet belangrijk, of wat het stemmetje in je hoofd je dan ook maar verteld. Dit herhaal je op onbewust niveau, continu, de hele dag door. Dat maakt dat je gelooft dat het waar is.

Wie ben je werkelijk?
Je denkt werkelijk; dat is wie ik ben. Dit zijn overtuigingen die er al heel lang zijn en je danig kunnen belemmeren. Het zijn patronen en gewoonten geworden die je eigenlijk blokkeren om een fijner leven te leiden. In werkelijkheid ben je heel en compleet en ben je helemaal goed zoals je bent. Jouw werkelijkheid neutraal. En weet je, je bent niet je gedrag, je bent niet je denken en je bent niet je emoties.

Als je wist dat je kan je putten uit een ander vaatje, of liever gezegd uit andere bron vanuit jezelf, zou je daar dan meer over willen weten?

Hoe je uit je denken, terug naar voelen en vertrouwen gaat
We denken vaak, ach, het betekent niet zoveel, die gedachte van mij. Toch als je jezelf serieus neemt betekent het meer dan je denkt. En bepaalt het je gedrag meer dan je denkt.
Let maar op, met dit 6 stappen proces, ga je ontdekken welke belemmerende kernovertuiging achter een gedachte en emotie schuilgaat. Zet je deze overtuiging figuurlijk in het licht dan verdwijnt hij. Hij draagt je niet bij, hij belemmerd je alleen. Neem ze op in je hart en ze verdwijnen. Jij bent niet je gedrag en je gedachten. Jij bent je bewustzijn die je een kans geeft bewust te gaan zien.

Wordt wakker uit de hypnotische staat waar je je leven al in bivakkeert, zonder dat je dat zelf weet en wordt de observator en keuzemaker van je gedachten.

De keuzemaker in jou
Je kan dit 6 stappen proces leren door deel te nemen aan Choose Again Cirkels. We werken dan met dit proces en komen tot inzichten en ontdekkingen waardoor je licht en lucht zal ervaren in je leven. Je zal merken, dat je veel van wat een ander ervaart, herkent.

Ik sta je bij als gids in dit proces, zodat je je bewust wordt van het gedrag dat je uitzet in je wereld en of dit positief voor je werkt. En opnieuw een keuze kan maken voor het leven dat jij wilt!

Je kan dit proces zelf leren toepassen wanneer je je onrustig voelt, een probleem hebt, of triggers hebt, en waarde toekent aan gedachten en emoties die je niet bijdragen of ondersteunen.

Als ik geen liefde zie, heb ik niet goed gekeken.

Ik leg je graag uit, hoe het stemmetje in je hoofd werkt, of liever gezegd, je veelal tegenwerkt. En wie weet gun je jezelf een moment om nieuwe werkelijkheid te ontdekken en te ervaren, zodat je vrijer, meer ontspannen en gelukkiger gaat voelen.

Ontdek het zelf in een Choose Again Cirkel. Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten, of heb je vragen, neem dan contact met me op door me te bellen of te mailen.

Tot ziens,
Carry Doorn
Choose Again facilitator
06 288 492 50 |  info@carrydoorn.nl

Back To Top
Zoeken