skip to Main Content


Meer plezier, rust, liefde en geluk ervaren in je leven?
Start vandaag en de rest volgt vanzelf :-)
Al jaren is de vrijheid in mijzelf terugbrengen mijn gezonde obsessie en help ik tegenwoordig mensen om vanuit liefde voor zichzelf de essentie van wie ze zijn te herontdekken.
Ik merk dat veel mensen het vertrouwen zó verloren hebben in hun leven, dat ze weinig tot geen plezier meer ervaren en stranden, na de zoveelste poging om uit vastgeroeste patronen te komen. Herken jij die valkuil?

Hoe dan?
Ik maak graag het verschil voor en met jou! Vanuit het uitleggen wat voor mij de omwenteling was en het grote verschil maakt in mijn leven tussen mijn oude systeem en mijn bewuste nieuwe keuzes. De methode is voor iedereen hetzelfde en prima toe te passen. Wat nodig is, is gezond verstand en vertrouwen, de wil om het aan te gaan en te geloven in dát wat je neer gaat zetten.

Zin in?
Of wordt je door iets tegengehouden, maar zou je wel willen? Herkenbaar? Denk dan even bewust na of je naar die stem in je hoofd wilt luisteren en hem serieus neemt of dat je het jezelf toch gewoon gunt, om de stoute schoenen aan te trekken?
Gun jezelf een vertrouwelijk gesprek met mij. Bel of mail me. Wat heb je te verliezen?
De eerste afspraak is van het huis.

 

 

Processen, methode en systeem
Ik ga uit van het gedachtengoed en de kennis van Non-dualiteit, Een Cursus in Wonderen en het Choose Again proces van grondlegger Diederik Wolsak. Diverse andere tools als, hypnose therapie, Matrix methode, NLP coaching, meditatie, ademhalingstechnieken, en de ervaringen en ontdekkingen van cliënten en natuurlijk die van mijzelf zorgen voor een mooie stevige basis.

Ik vertel je over de ideeën, de techniek en het proces en hoe je het kan toepassen. En hoor vervolgens via mijn vragen aan jou, hoe je je leven zou willen vormgeven en hoe ik je daarbij van dienst kan zijn. Het mooie is, je gaat steeds meer ontdekken waar je naartoe wilt, door de inzichten die je krijgt. Ik help je op weg.

Waar kies jij voor?
Deze methode stelt je in staat om een volautomatisch nieuw proces te integreren in je systeem, waar jijzelf handen en voeten aangeeft. Vanzelf ga je de vrijheid en blijheid en het vertrouwen ervaren die daaruit voortvloeien.

Word jij je eigen succesverhaal?

Gewoon doen 🥰

 

Back To Top
Zoeken