skip to Main Content

 

Thuiskomen bij jezelf

Meer plezier, rust, liefde en geluk ervaren in je leven? Start vandaag en de rest volgt vanzelf.
Al jaren is rust en vrijheid terugbrengen in mijzelf mijn gezonde obsessie geweest. En blijft het nu, vanuit plezier, een bewust zijn om dit in mijn leven blijvend liefdevolle aandacht te geven. Tegenwoordig ondersteun ik mensen om vanuit liefde voor zichzelf de essentie van wie ze zijn te herontdekken.
Ik merk dat veel mensen het vertrouwen zó verloren hebben in hun leven, dat ze weinig tot geen plezier meer ervaren. Na de zoveelste poging om uit vastgeroeste patronen te komen, stranden zij. Herken jij die valkuil?

Hoe dan?

Ik maak graag het verschil voor en met jou! Vanuit het uitleggen wat voor mij de omwenteling was en het grote verschil maakt in mijn leven tussen mijn oude systeem en mijn bewuste nieuwe keuzes. De methoden die ik toepas zijn voor iedereen hetzelfde en gedeeltelijk ook prima zelf toe te passen. Wat je nodig hebt is gezond verstand, de wil om het aan te gaan en te geloven vanuit vertrouwen in dát wat je neer gaat zetten.

Zin in?

Of wordt je door iets tegengehouden, en zou je wel willen. Herkenbaar? Denk dan even bewust na of je naar die stem in je hoofd wilt luisteren en hem serieus neemt of dat je het jezelf toch gewoon gunt, om eens de stoute schoenen aan te trekken?
Maak dan een afspraak voor een kosteloos vertrouwelijk gesprek met mij. Bel of mail me. Wie weet win je er iets mee. Je hebt in ieder geval niets te verliezen.
De eerste afspraak is van het huis.

 

 

Processen en methoden 

Ik ga uit van het gedachtengoed en de kennis van Non-dualiteit, Een Cursus in Wonderen en het Choose Again Zes Stappen Proces van grondlegger Diederik Wolsak. Daarnaast gebruik ik als ondersteuning diverse andere tools als; hypnose therapie, Matrix methode, NLP coaching, meditatie, intuïtieve workshops. Ook mijn vertrouwen in de transformaties, veranderingen, ervaringen en ontdekkingen die ik heb waargenomen in mijn cliënten en natuurlijk die in mijzelf zorgen voor een mooie stevige basis.

Ik vertel je over de ideeën, de techniek en het proces en hoe het toe te passen is. En hoor vervolgens via mijn vragen aan jou, hoe je je leven zou willen vormgeven en hoe ik je daarbij van dienst kan zijn. Het mooie is je gaat steeds meer ontdekken waar je naartoe wilt door de inzichten die je krijgt. Ik help je graag op weg.

 

Wat heb ik in mijn toolbox?

Choose Again | Zes Stappen Proces
Hypnotherapie
NLP-coaching
Matrix methode
Meditatie
Intuïtieve workshops
Wandel coaching

En last but not least mijn waardevolle ontdekkingen in mijn leven. We komen er samen achter wat jou het beste past op weg naar beweging en verandering. Laat je verwonderen.

Je bent van harte welkom,

Carry

Waar kies jij voor?

Deze methoden stellen je in staat om een volautomatisch nieuw proces te integreren in je systeem, waar jij zelf handen en voeten aangeeft door veel bewuster in je leven te staan. Vanzelf ga je van daaruit meer vrijheid, blijheid en ontspanning en vertrouwen ervaren.

Word jij je eigen succesverhaal?

Gewoon doen 🥰

 

Back To Top
Zoeken