skip to Main Content

Overtuiging zoekt bewijs

Gevoelens van verdriet en pijn komen nooit voort uit een feit, maar hebben alles te maken met jouw interpretatie van een gebeurtenis. Wanneer je dit inziet en durft te accepteren is de eerste stap naar verandering gezet. Wat overblijft is een diepe gemoedsrust en een waar gevoel van liefdevolle eenheid met alles en iedereen. Dit kun je bereiken door het volgen van het 6 stappen proces van Choose Again.

 

Herkenning?
Als er iets in jouw leven niet goed functioneert
Als jij een leegte ervaart, een gebrek aan zingeving
Als je angst voelt en maar niet kunt ophouden met piekeren
Als jij je verleden als pijnlijk ervaart en bang bent voor je toekomst

En als jij een punt in je leven hebt bereikt, waarop je tegen jezelf zegt: ‘Dat moet toch beter kunnen’, dan is dit proces passend voor jou.

Als je het proces met regelmaat toepast in je leven, omdat je simpelweg ervaart wat het je brengt, heb je niks anders meer nodig. Je bent de betere versie van jezelf geworden, zonder een zweem van zweverigheid.

 

De essentie van Choose Again
Je ervaart wel eens dat je door een trigger-situatie je ontdaan voelt. De oorzaak hiervan ligt niet in die trigger-situatie, ook al ben je vast overtuigd dat dit wél zo is, maar in het feit HOE je die interpreteert. Je reageert eigenlijk vanuit een oude belemmerende overtuiging (ego = eigen geloofs overtuiging), een in je kindertijd gemaakte programmering. Een verhaal dat je nog steeds gelooft. En die jouw gedachten, gevoelens en gedrag aanstuurt.

Door dit patroon in jezelf te ontdekken middels de Zes Stappen en het bewust te gaan loslaten, ben je in staat opnieuw te kiezen voor de verbinding met dat wat je lang geleden vergeten bent. Wie je in Waarheid bent. De kern van jouw Zelf is liefde, rust en intrinsieke waarde. Hiermee verbonden kan je een vrijer, helderder en authentieker leven leiden.

 

Het is een feit dat je je geen zorgen hoeft te maken. En dat er niets fout gaat. Geloof niet wat ik zeg. Kom het zelf ervaren, door eens aan te schuiven bij een Choose Again Cirkel.

LIVE Cirkels worden in een grote, goed geventileerde ruimte met 1,5 meter afstand gegeven. De groepen zijn niet groter dan 6 personen. Er staat koffie, thee en meer voor je klaar.

Reserveer je plekje door een mailtje te sturen naar info@carrydoorn.nl

Bel me op als je vragen hebt.
Ik geef ook 1-op-1 Sessies, live en Online. Neem hierover contact met mij op.

De koffie en thee staan voor je klaar.
Graag tot ziens,

Carry

06 288 492 50
info@carrydoorn.nl
https://www.carrydoorn.nl/choose-again/

Back To Top
Zoeken